HTML

Énvezettem?

Minden amitől két másodperc alatt 300 atmoszférára felmegy az agyvizem a Macskafogó "Én vezettem??" szemszögéből nézve...

Friss topikok

  • nu pagagyí: Ostoba gondolat. A parlament bojkottja is eszköz lehet egy képviselő kezében. Különben is, választ... (2018.12.30. 15:54) Igazolatlan hiányzást a parlamentbe!
  • Online Távmunkás: Nincs kognitív disszonancia, a fideszes nyugdíjasok unokáit elrabolta a gonosz Brüsszel... (2018.03.31. 17:24) Erzsébet utalvány vagy unoka
  • maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: A magyar ellentét más. 2 fő tengely van: - nemzeti vagy idegen, - kapitalizmus vagy harmadik út.... (2017.12.18. 14:35) A Fidesz hármas ellenállása
  • É2I: Mondjuk ennyi. Csak ezt ugye nem hangoztatják ebben a fene nagy felbuzdulásban. Se gyártói kapaci... (2017.09.11. 12:40) Megújuló erőforrás, ugyanaz a hiba
  • fehérfarkas: Sem a kereszténység, sem az Iszlám vallás nem másik kírtásáról, legyilkolásáról szólnak, hanem eze... (2014.10.04. 22:51) A vallás vége

A bozótosban, avagy lesz ez még így se

2011-sze-17 | 259. nap |  Énvezettem?

Török Gábor is, Miscellaneous is azon "csodálkozik", hgy jutottunk el idáig. Nagy valószínűséggel, ha valaki Orbán Viktort megkérdezné, azt a választ kapná, hogy erre számítani lehetett.

Hiszen a Fidesz úgy döntött, hogy ráncbaszedi az országot, még akkor is, ha ehhez az országnak nem fűlik se a foga, se semmije. Hiszen erre van szükség (Orbán szerint) az országnak is, az embereknek is.

Az, hogy most ezért 25 helyett 27%-os áfát kell fizetni, szerintem Orbán szemében teljesen mellékes. Azért kell ennyit fizetni, mert máshogyan nem megy a Nagy Gazdasági Hiány, akarom mondani a Nagy Költségvetési Hiány befoltozása. S azért is, mert odáig még nem jutottak el az őrült törvénykezési tempóban, ami külön megérne egy posztot, hogy elkezdjék az államapparátust is megfelelően, a kitűzött céloknak megfelelően, megnyírbálni.

De, attól nem kell félni, hogy ha ez része a Nagy Tervnek, akkor erre is sor kerül majd. Csak lehet, hogy nem idén, hanem jövőre. Mert itt rend lesz, Hölgyeim és Uraim, akár akarjuk, akár nem!

Szóval bent vagyunk a bozótosban, és lehet, hogy nem jövünk ki belőle. De ez megint csak nem is számít igazán. A háborús retorika abban segít, hogy a csapatok egy ütemre lépjenek, s egy ütemre vágják a liánokat, és egy ütemben fogadják el a törvényeket, amelyek feladata aztán, hogy egy ütemben szedjék rendbe az országot. Még akkor is, ha a vállalkozó réteg ebben nem segít, vagy csak úgy tesz.

Aztán majd, ha kiérünk egy tisztásra, lehet, hogy Orbán elkiáltja magát, hogy "Tisztelt képviselő társaim, nyertünk!", és minden rendben lesz.

De addig lesz ez még így se. Hölgyeim és Uraim, lehet rá felkészülni. 

Címkék: politika gazdaság fidesz belföld · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://envezettem.blog.hu/api/trackback/id/tr843233635

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: free gift cards hack 2018.06.28. 07:03:16

Nők, az egyéjszakás kalandokról - Online Szexshop

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

laci0011 2011.09.18. 09:13:44

Európa szégyene az,hogy ilyen tömegmanipulátorok kormányra juthatnak mint berlusconi,vagy orbán!Mégis milyen értékeket tudnak ezek felmutatni,ideje volna észrevenni ezek már veszélyesek magára európára,annyit lopnak és hazudnak,nem kéne megvárni míg a saját országaik után mindenkit csődbe visznek.
süti beállítások módosítása