HTML

Énvezettem?

Minden amitől két másodperc alatt 300 atmoszférára felmegy az agyvizem a Macskafogó "Én vezettem??" szemszögéből nézve...

Friss topikok

  • nu pagagyí: Ostoba gondolat. A parlament bojkottja is eszköz lehet egy képviselő kezében. Különben is, választ... (2018.12.30. 15:54) Igazolatlan hiányzást a parlamentbe!
  • Online Távmunkás: Nincs kognitív disszonancia, a fideszes nyugdíjasok unokáit elrabolta a gonosz Brüsszel... (2018.03.31. 17:24) Erzsébet utalvány vagy unoka
  • maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: A magyar ellentét más. 2 fő tengely van: - nemzeti vagy idegen, - kapitalizmus vagy harmadik út.... (2017.12.18. 14:35) A Fidesz hármas ellenállása
  • É2I: Mondjuk ennyi. Csak ezt ugye nem hangoztatják ebben a fene nagy felbuzdulásban. Se gyártói kapaci... (2017.09.11. 12:40) Megújuló erőforrás, ugyanaz a hiba
  • fehérfarkas: Sem a kereszténység, sem az Iszlám vallás nem másik kírtásáról, legyilkolásáról szólnak, hanem eze... (2014.10.04. 22:51) A vallás vége

Tarthatatlan ideolóóógika

2008-jún-01 | 152. nap |  Énvezettem?

Ami most a magyar politikai elitben megy, mint kiszivárogtatásnak politikai eszközként való használata sugallja, az nagyon káros. Nem csak a politikai bajkavarókra, de az országra nézve is.

Írja a hvg-ben Papp László Tamás, hogy bizony neki úgy tűnik, hogy lehet, hogy Orbán mégiscsak reálisan látja az ország helyzetét, és hogy a Kéri körben tett megjegyzései arról tanúskodnak, hogy a messiástudat nem szállt a fejébe. És hogy innentől kezdve még lehet, hogy bekerül a megválaszthatók kategóriájába.

Noooooooormális?

Ahogy nekem ez lassanként kezd kikristályosodni, egyszerűen nem vagyunk hajlandók szembenézni a valósággal, és ilyen alantas, kiszivárogtatásokon keresztül kell az ország gazdasági mániákusainak ráhangolódnia arra a lehetőségre, hogy mégsem isszák ennyire édesen a feketelevest.

Ami még megdöbbentőbb, hogy az ilyesfajta eszközök használata után PLT azt írja, hogy hát persze, mert politikai szerepben persze nem várható el, hogy az emberek a valóságról beszéljenek, hiszen akkor nincs szavazat. Milyen lóóóóógika ez itten kéremszépen?? Szóval hazudni az szabad, de csak akkor, ha szavazatgyűjtésről van szó?

Hát mekkora szarban kell ahhoz lennünk, hogy végre azt mondja a többség, hogy gazdasági hebehurgyaság és összevissza hazudozás helyett valaki olyanra kellene szavazni, aki tudja, érti, és meri vállalni a mostani helyzetet, és van terve arra, hogyan kászálódjunk ki belőle?

Mert a mostani felemásságtól nekem csak a vérnyomásom megy feljebb, nem a szavazni való kedvem. Attól, hogy a hvg-ben egy vélemény ezt még támogatja is, aztán az újságba vetett bizalmam is.

Címkék: politika gazdaság gondolat jegyzet

A bejegyzés trackback címe:

https://envezettem.blog.hu/api/trackback/id/tr811925946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása