HTML

Énvezettem?

Minden amitől két másodperc alatt 300 atmoszférára felmegy az agyvizem a Macskafogó "Én vezettem??" szemszögéből nézve...

Friss topikok

  • nu pagagyí: Ostoba gondolat. A parlament bojkottja is eszköz lehet egy képviselő kezében. Különben is, választ... (2018.12.30. 15:54) Igazolatlan hiányzást a parlamentbe!
  • Online Távmunkás: Nincs kognitív disszonancia, a fideszes nyugdíjasok unokáit elrabolta a gonosz Brüsszel... (2018.03.31. 17:24) Erzsébet utalvány vagy unoka
  • maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: A magyar ellentét más. 2 fő tengely van: - nemzeti vagy idegen, - kapitalizmus vagy harmadik út.... (2017.12.18. 14:35) A Fidesz hármas ellenállása
  • É2I: Mondjuk ennyi. Csak ezt ugye nem hangoztatják ebben a fene nagy felbuzdulásban. Se gyártói kapaci... (2017.09.11. 12:40) Megújuló erőforrás, ugyanaz a hiba
  • fehérfarkas: Sem a kereszténység, sem az Iszlám vallás nem másik kírtásáról, legyilkolásáról szólnak, hanem eze... (2014.10.04. 22:51) A vallás vége

Orbán Viktor urizál

2018-okt-03 | 275. nap |  Énvezettem?

Magyarország miniszterelnöke urizál. Lehet, hogy ajándék, lehet, hogy nem ajándék az, ami történik, sőt történt folyamatosan az elmúlt harminc évben, de a lényeg mégiscsak az, hogy Orbán Viktor nagyon drága úri huncutságnak hódol azzal, hogy külföldi meccsekre jár (vagy viteti magát).

Persze az urizálásnak is vannak különböző lépcsőfokai. Valaki borokat gyűjt, valaki étterembe jár, valaki magánrepülőt vesz és tart fenn, valaki luxusjachtot. Gazdasági szereplőként az embernek ehhez nem túl sok köze van, kinek mennyire futja, annyira drága hóbortot engedhet meg magának.

A politikában azonban ez máshogyan működik.

A Fideszen belül is megjelentek a hangok, hogy az ország gazdasági felvirágzását nem kell személyes vagyontárgyakkal szimbolizálni a padsorok között. De sajnos a szellem kiszabadult a palackból. A Fidesz urizál, mert van miből.

S mint azt személyiségéből következően várhattuk, Orbán Viktor nem is kispályázik a politikában, miért tenné azt az urizálásban? A miniszterelnök mindig is az élen volt. Elég csak összehasonlítani, hogy mennyit költött mondjuk Lázár János karórára, Rogán Antal helikopterezésre, Semjén Zsolt vadászatra, Szijjártó Péter medencére vagy akár Ráhel a legutóbbi táska-ruha-kiegészítő kombinációjára. A főnök mindannyijukat kenterbe veri az úri hóbortjával. 

Le a kalappal az Átlászó előtt, hogy ezt sikerült nyilvánosságra hoznia. Az is remélhető volt, hogy a parlamentben lesz legalább egy képviselő, aki az első jogi lépést is megteszi. Azt pedig tényleg kíváncsian várom, hogyan birkózik majd meg a mentelmi bizottság ezzel a szerecsenmosdatással.

De akármilyen kimenetelt is sikerült majd a helyzetbe belemasszírozni, az urizálás ténye megmarad. Ízlelgessük is csak ezt a mondatot, amire 2018-ig kellett várnunk: Orbán Viktor urizál.

Nagyban és lelkiismeretfurdalás nélkül.

Címkék: politika fidesz

A bejegyzés trackback címe:

https://envezettem.blog.hu/api/trackback/id/tr3114279049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása