HTML

Énvezettem?

Minden amitől két másodperc alatt 300 atmoszférára felmegy az agyvizem a Macskafogó "Én vezettem??" szemszögéből nézve...

Friss topikok

  • nu pagagyí: Ostoba gondolat. A parlament bojkottja is eszköz lehet egy képviselő kezében. Különben is, választ... (2018.12.30. 15:54) Igazolatlan hiányzást a parlamentbe!
  • Online Távmunkás: Nincs kognitív disszonancia, a fideszes nyugdíjasok unokáit elrabolta a gonosz Brüsszel... (2018.03.31. 17:24) Erzsébet utalvány vagy unoka
  • maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: A magyar ellentét más. 2 fő tengely van: - nemzeti vagy idegen, - kapitalizmus vagy harmadik út.... (2017.12.18. 14:35) A Fidesz hármas ellenállása
  • É2I: Mondjuk ennyi. Csak ezt ugye nem hangoztatják ebben a fene nagy felbuzdulásban. Se gyártói kapaci... (2017.09.11. 12:40) Megújuló erőforrás, ugyanaz a hiba
  • fehérfarkas: Sem a kereszténység, sem az Iszlám vallás nem másik kírtásáról, legyilkolásáról szólnak, hanem eze... (2014.10.04. 22:51) A vallás vége

Orbán miért is nem szavazott

2012-nov-27 | 331. nap |  Énvezettem?

Orbán Viktor nem volt jelen a Parlamentben, amikor a képviselőház a választási regisztrációról szavazott, vagyis arról, hogy minden szavazóképes állampolgárnak mostantól kérnie kell, hogy felvegyék a választói névjegyzékbe. Ha valaki nem szerepel ebben a névjegyzékben, akkor a választásokkor nem szavazhat.

Orbán Viktor nem volt jelen a szavazáskor. Nekünk az új törvény szerint majd személyesen kell megjelenni a jegyzői hivatalban, hogy a kérelmet (amit majd mindenkinek kipostáznak) benyújthassuk. Vagy at ügyfélkapun keresztül is megtehetjük, feltéve, hogy az okmányirodába már egyszer elmentünk személyesen.

Orbán Viktor nem volt jelen, amikor azt szavazták meg, hogy mindenkinek legalább egyszer jelen kell lennie, hogy szavazhasson.

De nem azért, mert nem akarta, hogy ezt a törvényt megszavazzák, és távollétével üzent a Parlamentnek. Hanem egyszerűen azért, mert még csak az országban sem tartózkodott. Látszólag valami nagyon más fontos dolga akadt Szlovéniában. Pedig szerintem az ok, hogy nem volt jelen, ennél sokkal egyszerűbb. Egy olyan ember, aki még soha nem hazudott, most nem akar majd ebbe a vétségbe esni.

Ezért nem volt jelen.

Azért, hogy később, ha netalántán valaki felelősségre akarná vonni, ha valaki a bölcsességét kérdőjelezné meg, ha valaki a politikai integritásáról kérdezné, nyugodt és tiszta szívvel állíthassa, hogy ezt a törvényt ő nem szavazta meg. A többiek igen, de ő nem.

Orbán Viktor nem szavazott.

Címkék: politika választás fidesz belföld · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://envezettem.blog.hu/api/trackback/id/tr374929730

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: 120 ok, ami miatt nem szavaznék a Fideszre 2012.11.27. 21:09:50

Fülkeforradalom, gyorsnaszád, alaptörvény, manyup, békemenet, választási regisztráció, pávatánc, félázsia, romkocsmázás, oligarchák, csekkadó… Bűnlajstrom 2010 áprilisától 2012 augusztus elejéig. Ha kihagytam valamit, írd meg kommentben! * 1. A K...

Trackback: Milyen Viki? Aki az országot tönkreteszi! 2012.11.27. 21:07:38

A Népszava címlapon vágott vissza a békemenetes óriásplakátok és buszmatricák miatt. Nem volt nagy kihívás, hiszen a közpénzekkel tömött kormányzati kommunikációs stáb által feladott labda nem szállt túl magasra. Az első képen a Népszava november 26-i ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Steppenwolf 2012.11.27. 21:13:03

1. Hivatalban lévő miniszterelnök parlamenti szavazásokon nem nyom
2. A szlovéniai hivatalos látogatása valamivel előbb - megsúgom, már akkor le volt egyeztetve, amikor még talán választási regisztrációról sem volt szó.

De bukom a paranoid összeesküvés elméleteiteket, csak legalább alapvető dolgokkal lennél tisztában.

HavocS · http://www.obsidianshell.com 2012.11.27. 21:28:23

@Steppenwolf: de azért a fideszre szavazni elmegy majd, ugye?
Érdekes, múltkor október 23-án is külföldön volt dolga. Gondolom az egyeztetéskor még nem voltak benne biztosak, hogy azévben is ünnepnapra esik.

Egy ilyen volumenű dolgot, főleg úgy, hogy általa kézivezérelt az egész ország, azért illett volna a személyes jelenlétével "megerősíteni".

Szűtté mamá? Szűjjé! 2012.11.27. 21:30:35

@Steppenwolf: Buta fasz vagy. Teljesen nyilvánvaló, hogy Vitya alibiből intézte ezt a Szlovéniai utat, vagy ha nem, akkor simán lemondhatta volna egy olyan törvény megszavazása miatt, ami teljesen ő maga. Ne tévedjünk, itt nem születik olyan törvény, ami nem teljesen egyezik Viktor indentitásával. De ő inkább meglépett, pedig az ember egy ilyen nyalka magyar legényről azt gondolná, hogy gerinces, aki vállalja a felelősséget.
Már csak azt nem értem, hogy minek véded...

xcrow · http://falevel.freeblog.hu 2012.11.27. 21:38:45

@Steppenwolf:
Az 1. pontot hol álmodtad? Első találat a google-ben: hir6.hu/cikk/61081/rossz_gombot_nyomott_a_sarkalatos_torvenynel_a_kormanyfo
Nyilván ez a nemgombnyomás. Mint a nemmegszorítás, ugye?
Azt hiszem innentől nincs miről beszélni, simán csúsztatsz és ferdítesz, meg mosnád ki a főnöködet a szarból. Szerencsétlen.

pucros 2012.11.27. 21:40:34

@pocakos focista, az a halálom: Semmi cáfolat, csak úgy lebutafaszozod?
Csak mert neked valami "nyilvánvaló"?
És szerinted ő védi azzal, hogy tesz néhány tényállítást?

A világban többnyire nem feketék és fehérek a dolgok, és többnyire nem az ember saját rögeszméje mentén függenek össze.

Melchi Zadok 2012.11.27. 21:48:51

@pucros: nem mindenki olyan türelmes, hogy az ilyen steppenwolf-féle szektatudatúak nyilvánvaló baromságaira több energiát pazaroljon a szükségesnél.
a végeredmény gyakorlatilag ugyanaz: steppenwolf egy buta fasz, de igazad van, xcrow elegánsabb volt.

szakáll 2012.11.27. 21:49:12

@Steppenwolf:

Már miért nem nyomhatna? Ugyanolyan jogú képviselő, mint a többi!

Ringlósztár 2012.11.27. 21:49:52

@Steppenwolf:
Aha, mert muszáj volt ma megszavazni, igaz?
Gondolom, szerinted a regisztráció a demokráciát hivatott kiterjeszteni.

Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠ · http://stefania.blog.hu/ 2012.11.27. 21:51:33

@HavocS [www.obsidianshell.com - sunametál]:

Hülye fasz vagy. Semmi baj, azért vagyok itt, hogy segítsek a hozzád hasonló értelmi fogyatékosoknak.

2011 október 23-án Orbán azért nem tartott beszédet, mert éppen október 23-án tartották Brüsszelben az EU-tagállamok állam- illetve kormányfőit tömörítő Európai Tanács euróválság miatt összehívott válságtanácskozását. A Fidesz eredetileg az Astoriához tervezett volna nagygyűlést, de Herman Van Rompuy, az Európai Tanács elnöke váratlanul bejelentette, hogy az eredetileg október 17-re tervezett válsággyűlést áthelyezték október 23-ra.

Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠ · http://stefania.blog.hu/ 2012.11.27. 21:53:04

@HavocS [www.obsidianshell.com - sunametál]:

Hülye fasz vagy. Semmi baj, azért vagyok itt, hogy segítsek a hozzád hasonló értelmi fogyatékosoknak.

2011 október 23-án Orbán azért nem tartott beszédet, mert éppen október 23-án tartották Brüsszelben az EU-tagállamok állam- illetve kormányfőit tömörítő Európai Tanács euróválság miatt összehívott válságtanácskozását. A Fidesz az eredeti tervek szerint az Astoriánál tartott volna nagygyűlést, de Herman Van Rompuy, az Európai Tanács elnöke váratlanul bejelentette, hogy az eredetileg október 17-re tervezett válsággyűlést áthelyezték október 23-ra.

Zemedum 2012.11.27. 21:53:11

@Steppenwolf:

Tapasztalataim szerint azok az emberek akik a totális és egyértelmű kudarc, a minden szinten megbukott kormányzati "stratégia" és a mérhetetlen szintűre dagadt korrupció ellenére is kitartanak a Fidesz mellett, három kategóriába sorolhatók:

a., Elvakult fanatikus párthívő akinek vallása a Fidesz, istene Orbán Viktor. Nem ért semmit, nem tud semmit, de "CSAK A FIDESZ!"

b., Korábban is Fideszes volt, 2010-óta pedig jól járt néhány Fidesz döntéssel, pl. az egykulcsos adóval, esetleg még végtörlesztett is, netán közel volt/van a párthoz és kapott pozíciót a közszférában, netán egy zsíros közbeszerzést, a lényeg: pontosan látja, hogy az ország többsége szív, de neki tele a pocakja, a többit meg leszarja. A "szociális népszavazás" már rég volt és mivel meg lett véve kilóra, hirdeti az igét amíg csak lehet, nehogy bárki kivegye a falatot a szájából.

c., korábban is Fideszes volt, bár igazából sose foglalkozott politikával és most sem teszi, csont nélkül benyeli, hogy 2012-ben még mindig az emútnyócév miatt rossz. Ők mondjuk nem is kommentelnek.

Te melyik kategóriába tartozol?

Zemedum 2012.11.27. 21:59:36

@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:

Nem úgy volt, hogy Brüsszel nekünk nem parancsol? Nem úgy volt, hogy mi nem táncolunk úgy ahogy Brüsszel fütyül? Erre az egyik legfontosabb nemzeti ünnepünkön Orbán Viktor már rohan is Brüsszel első csettintésére mint egy pincsikutya. Ezek után még van bőr a mocsok pofáján 200 millióból teleplakátolni az országot azzal, hogy "Tiszteletet Magyarországnak!"...

A valóság az, hogy a milla tüntetés várható támogatottsága volt váratlan és már késő volt megszervezni a buszoztatást, pláne idehozatni a lengyel bér-békemeneteseket, az pedig cikin mutatott volna a TV-ben, hogy a kétharmados miniszterelnökre kevesebben kíváncsiak mint a millára.

npi 2012.11.27. 22:00:05

egy módja van, hogy regisztráció nélkül szavazz: a lábaddal. El kell menni az országból. Erre már elég sokan szavaztak, és még többen fognak. Tkp. Viktor is így szavazott most, csak ő sajnos egy nappal később visszajött. Focista hasonlattal ez kispályás dolog volt.

rohadjmegARCgeci 2012.11.27. 22:02:39

@Zemedum: Idehozathatja a kínai agyag hadsereget is,hogy rájuk szavazzon,de a fidesz akkor sem fog nyerni a választásokon,az hótziger!

Miért nem gátak épültek stadionok helyett? 2012.11.27. 22:09:09

A fideszes sunyiság, szarháziság, jellemtelenség alapállás.
Fél a kis görény, vigye el a balhét más ezért szalad külföldre. Ha Vidi játszott volna, itt enné a fene (meg).

Orbán takarodj, még van egérút!

Énvezettem? · http://envezettem.blog.hu 2012.11.27. 22:18:14

@papi990: Szerintem pedig pont arra fogja majd kihegyezni a sztorit, hogy ő nem szavazta meg...

csak egy néző 2012.11.27. 22:19:53

Egy ilyen,alig néhány embert érintő törvény megszavasákor a fityeszes vezérkarnak halaszthatatlan dolga akadt,itt hagyták Tömjén Zsótit,mint miniszterelnök helyettest és az igen gombot nyomogató fideszes droidokat,akinek gondolom kötelező volt részt venniük.Gondolom,majd a biróságon ezzel fognak védekezni,hogy ők nem is szavaztak.Csak zárójelben kérdezem.Hamár Viktorka útját nem is,de a szavazás napját sem lehetett volna módosítani??Látom Stefike ringyót is mozgósították,hogy dolgozzon meg az apanázsáért.

Steppenwolf 2012.11.27. 22:30:07

@xcrow: Igazad van, csak akkor nem nyomhat gombot, ha nem választott tagja a parlamentnek. Ettől még a 2. állításom áll.

Amúgy nem főnököm, egyszerűen a véleményemet írtam le, amit úgy tűnik, ironikus módon a demokrácia önjelölt kizárólagos letéteményeseinek igen nehéz tiszteletben tartaniuk. :)

Steppenwolf 2012.11.27. 22:32:27

@pocakos focista, az a halálom:
"Buta fasz vagy."

Rád viszont édesanyád biztosan nagyon büszke. :)

Steppenwolf 2012.11.27. 22:39:05

@Ringlósztár: A regisztráció egy faszság. De ettől még hasonló véleményem a bérbloggerek logikai bukfencektől hemzsegő agyszüleményeiről.

Steppenwolf 2012.11.27. 22:41:57

@Dr. Furia: Akkor meg mit fostok a regisztrációtól, ha úgyis meg fog bukni? Akkor nem tökmindegy?

Nem csak a nickedből látszik, hogy fizetett troll vagy... :)

Szűtté mamá? Szűjjé! 2012.11.27. 22:47:11

@pucros: Le én. Miért nincs jogom lebutafaszozni?

Az egyik Viktort védi, a másik meg azt védi, aki a Viktort védi... mi van itt?

Szűtté mamá? Szűjjé! 2012.11.27. 22:50:16

@Steppenwolf: Igen, az. Nagyra becsül érte, hogy a helyükön kezelem a különböző típusú embereket.

Zemedum 2012.11.27. 22:54:50

@Steppenwolf:

Felmérések alapján a magyar lakosság 80%-a elutasítja a választási regisztrációt. A "te" véleményed pont annyira számít itt, mint amennyire az ország véleménye érdekli a Fideszt.

dekol84 2012.11.27. 23:22:06

A patkányok menekülnek a süllyedő hajóról. De ez az utolsó senkiházi fostalicska szardarab vállalhatta volna névvel, hogy igen qrvamagyarok, el kell mennetek regisztrálni, ha rám akartok szavazni! De nem! Ez az utolsó mocskos rohadék patkány nem adta a nevét ehhez! Mert tudta, hogy amikor majd fellógatják mind az összes fityeszest a lámpavasakra, akkor majd ezt is a fejükre olvassák! De ő -az elmebeteg, cezaromániás patkány - akkor majd védekezhet azzal, hogy ő nem szavazta meg!

Na erre varjatok gombot rohadt szemét agymosott idióta fityeszfanok! A qrva anyátokat, hogy ennek a fostalicskának 2/3-ot szavaztatok! Anyátokba rohadtatok volna bele!

dekol84 2012.11.27. 23:24:45

@Zemedum: "a magyar lakosság 80%-a elutasítja a választási regisztrációt..."
A qrva anyját a lakosság 80%-ának! Majd akkor ugasson nekem az összes fajmagyar fasz, amikor a fityeszes csürhét a lámpavasra húzza felfelé! Akkor majd elhiszem, hogy gondolkodik! Addig az édes anyját b@ssza meg mind!

dekol84 2012.11.27. 23:27:31

@papi990: Azért nem mindegy, mert a tetves qrva anyjába ott lett volna a helye a gomb mellett, amikor az általa kierőszakolt törvényt megszavazzák! Hogy rohadna meg a szemétláda patkány ott ahol van!

dekol84 2012.11.27. 23:29:18

ROHADJ MEG ZORBÁN! Megyek aludni! Basszátok anyátokat mind fityesz fanok, akik erre a szardarabra szavaztok! ROHADÉKOK!!!!

2012.11.27. 23:29:53

@Steppenwolf: " A regisztráció egy faszság. De ettől még hasonló véleményem a bérbloggerek logikai bukfencektől hemzsegő agyszüleményeiről. "

"Akkor meg mit fostok a regisztrációtól, ha úgyis meg fog bukni? Akkor nem tökmindegy?"

Upsz!
Mi is van alogikai bukfenccel? Ja, hogy azt szépnek tartod? Vagy hogyis?

A regisztrációtól senki nem fosik. A fidesz fosik, hogy bukta lesz, ezért csinálnak olyan körülményeket, amelynek alapján tuti a győzelem. Nem csodálkoznék, ha még az is kiderülne jövő szeptemberre, hogy nyilatkoznod kell, kire fogsz szavazni.
Szóval a logikai bukfenc az nálad mutatható ki.
Egyébként mindenki a fidesz (OV) gusztustalan sunyiságától van kiakadva.

fda 2012.11.27. 23:36:13

@pocakos focista, az a halálom: Miért teljesen nyilvánvaló neked, hogy Orbán Viktornak mi dolga volt Szlovéniában? Bennfentes vagy? Egyeztetett veled erről?

xcrow · http://falevel.freeblog.hu 2012.11.27. 23:49:16

@Steppenwolf: És gondolom nem lehetett volna megvárni a főnököt a szavazással, mert addigra a kommer-liberális-cionista összeesküvők hatalomra kerültek volna, vagy mi?
A véleményedet elfogadom, de fenntartom, hogy mosdatás folyik. Szerinted életszerű, hogy egy általa olyan fontosnak és lényegesnek tartott, az ország jövőjét alapvetően befolyásoló törvény megszavazásakor annak egyik fő megalkotója nem tud ott lenni, nem ragaszkodik ahhoz, hogy ott legyen? Miért? Én biztos csak egy liberális söpredék vagyok és fogalmam sincs a konzervativizmusról, de én a saját alkotásom, saját munkám beteljesülésekor ha törik ha szakad ott vagyok. Szóval, itt valami nem kerek. Ha érdekli, ha akar, akkor itt van. De hát nem volt itt...

nandras01 2012.11.28. 00:19:44

@Steppenwolf:
"1. Hivatalban lévő miniszterelnök parlamenti szavazásokon nem nyom
2. A szlovéniai hivatalos látogatása valamivel előbb - megsúgom, már akkor le volt egyeztetve, amikor még talán választási regisztrációról sem volt szó."

1. ez tételesen nem igaz, szóval eccerűen hazucc- vagy csak a minimális ismereteid sincsenek a témában, de azért nagypofával osztod az eszet.
2. aha

nandras01 2012.11.28. 00:22:35

@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: stefi drága, te inkább a blogoddal foglalkozz.
bitang régóta nem részesítetted hű olvasóidat ama örömben, hogy olvashassuk örökbecsűidet :)

nandras01 2012.11.28. 00:26:45

@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: stefi drága, te inkább a blogoddal foglalkozz.
bitang régóta nem részesítetted hű olvasóidat ama örömben, hogy olvashassuk örökbecsűidet :)

Budapesti Szeretkezési Vállalat 2012.11.28. 01:02:22

@dekol84:
És íme egy funkcionális analfabéta, aki nem képes értelmezni egy egyszerű bővített mondatot...

Na, az ilyenek miatt szégyellem magam...
Pedig neked kéne.

Budapesti Szeretkezési Vállalat 2012.11.28. 01:03:44

@fda:
Konkrétan mi fontosat is tárgyaltak meg vagy írtak alá Szlovéniában?

Sorold, kérlek.

Red shield representatíve 2012.11.28. 02:53:17

@Steppenwolf: Ja persze, mert más napra nem lehetett volna tenni a szavazást. Hülye szervilis barom vagy!

Red shield representatíve 2012.11.28. 02:56:37

@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: Hülye ribanc! Inkább szopjál a 6-os út mellett, ott több hasznára vagy az országnak!

én már a fény gyermeke vagyok 2012.11.28. 06:54:55

Az Orbán azért nem volt jelen,

mert tudta, hogy zsidózni fog a Jobbik.

Nem akart a kamerák előtt állni zsidózáskor.

Mert vagy az antiszemita szavazóinak nem tetszene, vagy be kéne vallania, hogy fasiszta rezsimet vezet.

Úgyhogy csak távolról keverte a szart, ahogy szokta.

BA2017 2012.11.28. 07:15:24

@Steppenwolf: Fárasztó egyesével elmagyarázni minden egyes buta magyarnak, de viszem a keresztemet. Szóval nincs itt félelem, itt bosszúság van, mert a viktor féle fehérgalléros bűnözőket tömörítő baráti társaság akadályoz az alkotmányos jogom gyakorlásában. Tudod alkotmány biztosítja a szavazati jogot és a fidesz most azt "törvénykezte", hogy ja, de előtte menjek el a jegyzőhöz regisztrálni. Minek?

BA2017 2012.11.28. 07:17:41

@Steppenwolf:

1.) Tévedsz vagy direkt állítasz olyat, ami nincs.
2.) Mikor? 2011-ben már le volt egyeztetve? Alaposak ezek a szlovénok!

pucros 2012.11.28. 08:10:17

@pocakos focista, az a halálom: azt a helyileg illetékes moderátor dönti el, hogy van-e jogod, én a vitakultúrát védem, bármennyire is szélmalomharc.
Szerintem rontják a párbeszéd olvashatóságát a hozzászólók egymás iránti érzéseiről szóló részek - az meg pláne, amikor egy hozzászólás nem is áll másból. Aki rákattint a címlapon egy blogposzt linkjére, azt a poszt érdekli (kivéve engem, akit a vita tárgyszerűsége is foglalkoztat [önirónia:)]), nem pedig a júzerek által játszott szappanopera folytatásai.

Zerwikaptur - Hármat egy csapásra! 2012.11.28. 08:24:33

Most komolyan!

Megszavazzák azt a kib*ott (bocs, ennek ki kellet jönnie) törvényt és már a nemtudomhanyadik blog azon a teljességgel érdektelen tényen rugózik, hogy az orbán nem volt jelen.
Érdekel ez valakit, basszus?! Számít?!

NEM!!!

Tessék már a fajsúlyos ügyekkel foglalkozni! Van belőlük elég.

Parajpuding 2012.11.28. 08:33:08

A felelősségre vonást úgysem ússza meg. Az a kérdés inkább, hogy a börtönben, vagy a proszektúrán végzi.

Énvezettem? · http://envezettem.blog.hu 2012.11.28. 08:38:01

@Zerwikaptur - Hármat egy csapásra!: Egyrészről szerintem nem érdektelen, hogy ott volt-e a szavazáson Orbán vagy sem. Másrészről meg foglalkoznak a blog írók ennél jelentősebb kérdésekkel is, csak azok nem kerülnek olyan gyakran főcímlapra. Nézz körül itt is nyugodtan, van elég olvasnivaló... :)

Szevasztok 2012.11.28. 08:45:34

@Steppenwolf: "A szlovéniai hivatalos látogatása valamivel előbb - megsúgom, már akkor le volt egyeztetve, amikor még talán választási regisztrációról sem volt szó. "

A Vet szavazását meg a múlt héten halasztották erre a hétfőre. Eddig senki sem értette miért halasztották el egy héttel a szavazást - most már tudjuk.

Tzio 2012.11.28. 08:55:36

Miért nem szavazott? Elmondom.
Mert orbán "beszari" viktor egy olyan ember, akinek az ilyen fontos kérdésekben csak és kizárólag akkor van nagy arca, hogyha áll előtte valaki és bátran kiszólogathat az illető háta mögül.
Amint ő kerülne előtérbe, mint látható ebből a példából is és látható volt anno a bóvli leminősítés után is, azonnal gyáván visszavonul, fülét farkát behúzva menekül, hogy még nyoma se maradjon, látszata sem annak hogy ő ott lett volna. Nehogy véletlenül is bárki az ő arcával és nevével hozza összefüggésbe az adott témáról szóló dolgot.
orbán "beszari" viktor olyan mint egy maffiavezér, folyamatosan az árnyékban marad és mindig úgy irányít, hogy az ő keze soha ne legyen koszos, mindig tiszta maradjon.
Hát ez lenne a mi nagy vezetőnk. A nép előtt egy páváskodó nímand, aki igazából csak egy frusztrált kisfiú, egy gyáva és beszari alak.

Macropus Rufus 2012.11.28. 09:02:27

emléxik még valaki arra az MSZP reklámra amiben az volt, hogy Viktorkánk hány ezer(!) alkalommal nem szavazott 2002-2004 között? Sőt a parlamentbe sem járt be. A srác egy gerinctelen fasz, egy igazi geci. A sameszait odalöki, hogy szavazzanak. Ha valami miatt bukás lesz, akkor ő mossa kezeit.
Egy igazi ütnivaló köcsög. A haverjait képes bármikor bármiért feláldozni. Ő magát 1x sem képes csak egy picit is kockázatos helyzetbe vinni. Ilyen egy igazi vezér: harcolj, hogy meghalhass a becsületéért, de ő egy fűszálat sem fog keresztbe tenni, sőt az országban sincs.
Azért megnéztem volna a kistáska arcát, ha a frakciója nem szavazza meg :)) Mit csinált volna? Kirugja a Fidesz frakciót? :D De ebből is látszik, hogy a Fidesz frakció másból nem áll mint csicskákból/szolgalelkű szemetekből, senkikből. Gondolom ilyenre nevelte az mszmp tag apuci, ő is egy geny volt.

Remélem most büszkék a Fideszre szavazók, hogy sikerűlt a hatalomba juttatniuk, egy gerinctelen gyáva senkihánzi embert, aki még csak a véleményét sem képes felvállani, szavazás formájában.

tomwar 2012.11.28. 09:25:16

@szakáll: Es fizetest is kap erte.

Peetee 2012.11.28. 09:30:20

Kinek az emberei hozakodtak elő, ezzel az elb@szott és antidemokratikus választási regisztárcióval?
A Te embereid Viki!

Ki alkotott törvényt az elb@szott ötletből, és ki vitte a parlament elé?
A Te embereid Viki!

Ki fogadta el, ki látja ezt megfelelőnek?
Te, és az embereid Viki!

Van 1 mondás, amit Ne feledj Vikikém:
"Bűnösök közt cinkos aki hallgat"

Ez most 100%-ig csak kizárólag rád vonatkozik Vikikém, úgyhogy ezt buktad öcsém!

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2012.11.28. 09:39:35

Ezt az egyébként totá érdektelen gumicsontot nmár 23-an meg0rták, az index 23-szor kitette, de kiteszi 24-szer is.

A zIndex sideblog a kretének ketrece.

kicscsávók 2012.11.28. 09:44:25

@Brendel Mátyás:

Igazad van, érdemes lenne a szólás szabadságát is regisztrációhoz kötni.
Amikor regisztrálsz (mert majd minden írás előtt regisztrálni kellene), megmondják, hogy miről írj.
Tiszta sor.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2012.11.28. 09:51:50

@kicscsávók: nem cenzuráról van itt szó, hanem igénytelenségről.

igénytelen a zIndex, mert kiteszi
igénytelen a blog írója, mert meg0rta
igénytelen, aki like-olja, meg itt csápol

Ringlósztár 2012.11.28. 10:08:47

@Steppenwolf:
Miért lenne benne logikai bukfenc? Szerinted orbán nem lett volna képes olyan napra tetetni a szavazást a kormányzását tökéletesen leképező választási törvényről, amikor maga is szavazhatott volna?
Bérblogger? Ezt nem tudom megítélni, de a pl. a republikon és a mandíner nem kapcsolódik ilyen-olyan megrendelésekkel, a személyi állományán keresztül ehhez a nagyszerű 2.orbánsimicska kormányhoz? Mráz....

Macropus Rufus 2012.11.28. 10:12:16

@Brendel Mátyás:
sokkal jobb a fasiszta irományokat olvasgatni he?
Miért zsidózol itt teeeee szánalmas arc?

kicscsávók 2012.11.28. 10:22:38

@Brendel Mátyás:
Eltérő értékrendekkel bírunk, neked nem tetszik, másnak meg igen. Ettől még nem lesz igénytelen, bár ezért volna jó mégiscsak a regisztráció, mert akkor ilyen igénytelen dolgok nem jelenhetnének meg, mert volna aki megmondaná, hogy mi igényes, és mi nem az.

Miért nem gátak épültek stadionok helyett? 2012.11.28. 10:31:39

Semmi garancia nincs arra, hogy ez a hitvány banda utolsó pillanatban ne módosítsa a választási törvényt pl.:
- csak 10 évente lesznek választások!

- a kinti magyarok szavazatait-költségkímélés miatt- helyi magyarok is leadhatják szóban is és ha az a fideszre szól akkor az kettőt ér.

- a köztisztviselő, közalkalmazottak a bérjegyzék aláírásakor egyben szavaztak is!

- csak O.V. fedőnevű, bodzaszedőszínű, 150 cm mély, focistaagyú,felcsúti kötődésű, a munkaerőpiacon sose dolgozott, 22 éve az ország népén élősködő pártkatona lehet miniszterelnök jelölt.

Magyarország én nem így szeretlek!

Werkolandinheaven 2012.11.28. 10:35:05

Meg nem akarta hogy kifütyüljék
GYÁVA

sulcus (törölt) 2012.11.28. 10:48:04

Jó napot kivánok mindenkinek.
-pina-
volt már?

Qrvkmny 2012.11.28. 10:59:30

Fél a genyó !!
SOHA TÖBBET FIDESZ !!!

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2012.11.28. 13:19:04

@Macropus Rufus: nem zsidóztam, és nem akartam fasiszta irományt olvasni, vannak ennél sokkal jobb ellenzéki irományok.

piroslapok.blog.hu/

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2012.11.28. 13:19:40

@kicscsávók:

nem értékrend kérdése, hogy a több napos h0r, amelyet már tegnap lebloggoltak, és kiraktak, az ma már halálosan unalmas.

fda 2012.11.28. 14:28:19

@Budapesti Szeretkezési Vállalat: Fogalmam sincs.

Mivel fogalmam sincs, eszembe sem jutna okoskodni arról, hogy miért ment oda. Lásd korábbi sok-sok komment.

Dr.Zemberevő 2012.11.29. 22:19:54

@Parajpuding: és mennyit kell még erre várni?
süti beállítások módosítása